© 2018 Matzy van Harten

2018 Taj Mahal – borduurwerk voltooid

Eindelijk is dit borduurwerk voltooid en nu ook ingelijst. Ik heb er vanaf maart 2017 aan gewerkt. Op de foto moeilijk te zien, maar er zitten prachtige materialen in verwerkt: handgeverfde zijde, goud- en zilverdraad, kraaltjes en swarovski steentjes. Samen met de bijzondere steken een echt bijzonder borduurwerk. Met dank aan Martina Rosenberg (www.chatelaine.de) voor het prachtige ontwerp en mijn zus Joke. Zij is in 2006 overleden en heeft ons al haar handwerkspullen nagelaten. Hiermee is dit borduurwerk gemaakt is. Er wordt aan je gedacht, Joke!

Taj Mahal 2017-2018

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>