© 2014 Matzy van Harten

Ganesh

Ganesh (de god met het olifantshoofd) is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermer van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha vóór ze aan iets nieuws beginnen, bijvoorbeeld een verhuizing of een nieuwe baan.

Ganesh (de god met het olifantshoofd) is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermer van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha vóór ze aan iets nieuws beginnen, bijvoorbeeld een verhuizing of een nieuwe baan.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>